Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland,


Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik bij 35 graden Celcius door Thailand scheurde....... kon ik me maar niet losmaken van de gedachten, dat u aan het schaatsen was, bij -10 gr.......

Beetje laat ben ik met mijn berichtgeving over de belevenissen in Ons Dorp, maar geen bericht goed bericht. En het gaat heel lekker daar in DonKhaen.

Grote zelfstandige meiden, die dankzij u, lekker hun draai beginnen te vinden en de meesten, die, dat, tot mijn grote voldoening, inmiddels kunnen doen in de omgeving van hun geboortplaats en/of het nabij gelegen Payakhaphum Pisai. Vertaald in het Nederlands betekent dit “ Het land waar de grote tijger leeft” In ons geval helaas in de verleden tijd. Er is wat meer werkgelegenheid gekomen, maar ons oude uitgangs punt is nog steeds van kracht, geen goed onderwijs en je ligt op je rug. (!!)

Het studiefonds heeft zeer goed gewerkt. Momenteel studeren er nog 2 meisjes aan de universiteit en na deze lichting is er een pauze van ong. 2 jaar voordat er weer nieuwe studentjes aankomen. Hopelijk kunnen we het allemaal nog volhouden en het studiefonds bliiven vullen naast onze zorg voor de alleramsten, die er zeker ook nog zijn.

 

Lieve mensen, weer allemaal zeer bedankt voor uw bijdragen en wanneer komt u ook eens kijken ??

Met vriendelijke groeten,

Theo.

PS., Deze keer geen foto's, want ik heb ze per ongeluk gewist.......


Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...