Bezoek september 2012


Lieve Vrienden,

Het lijkt lang geleden, dat we elkaar gesproken hebben (4 maanden), want zolang is het geleden dat ik voor het laatst namens u een bezoek aan ons geliefde Dorp heb gebracht. En ja het was weer ver, druk, regen en een klapband (voor), maar uiteindelijk was het weer een fijn bezoek met blije gezichtjes en een zucht van verlichting, dat ik toch weer was gekomen, hoewel ik ons bezoek altijd ruim van te voren aankondig om zoveel mogelijk mensen te zien, die dan b.v. niet ergens in ver-weg-gi-stan suikerriet aan het kappen zijn. Toch had ik pech, want de 3-ling was bij Oma en de 2 jongens van Jan Willem bij hun vader, maar ja, het zij zo. De berichten waren goed, zeer goed zelfs en de foto's die hier bij gaan laten zien wat ik bedoel.

Politiek gezien is het redelijk rustig in Thailand. Men maakt zich wel grote zorgen over het feit dat er dit jaar weer overstromingen kunnen komen die veel schade berokkenen en natuurlijk zijn dan de armste mensen weer het grootste slachtoffer.
Zelf "erger" ik met het meest aan de overal voorkomende corruptie. Soms gewoon heel openlijk, onder het motto "wie maakt me wat" Er gaat veel geld om bij de vergoeding en reparaties van de schade van de vorige overstromingen. Een ongecontroleerde geldstroom, die alle kanten op vloeit, behalve de goeie. En dan kan ik er met mijn pet niet bij, dat mensen, die zeggen 100 % Bhoeddist te zijn, zo hun eigen mensen, meestal de armen, zo kunnen bestelen. Amen............
Voor de belangstellenden: www.thailandblog.nl geeft vaak heel leuke goede info over Thailand en ook dus over dit onderwerp.
Ik wens u een goede regering toe en hopelijk een keer tot ziens,

LOVE,

Theo
Vrienden van DonKhaen,
Thailand.


Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...