Bezoek September 2011


Lieve Vriendinnen, beste Vrienden,

 

Nog steeds na al die jaren als ik vanuit Bangkok of Chiang Mai ons Dorp binnen rijdt waan ik mij terug in de Middeleeuwen. We (Jeab, Ya en ik) kwamen verlaat om 20.00 uur in het Dorp aan en iedereen sliep al.

We waren te laat, omdat half Thailand weer onderwater staat en het verkeer veel moeite heeft om daar door heen te komen. Sinds kort beschik ik over een regenmeter en dan ik zien, dat er soms 60 mm in 30 minuten valt !!

 

De volgende dag gingen we vol goed moed aan het werk !! Ik om het geld voor de 21 gezinnen, die door u worden ondersteund, rond te brengen en Jeab en Ya, ( wat overigens medicijn betekent), in de weer met hun genezende werk. (Healing), met zo’n 10 patienten.

 

Nu ben ik niet zo’n spirituele volger, maar het resulaat van die 2 was opmerkelijk. Ik zal u alle details besparen, maar de Opa van de 2 jongens, die grote pijnlijke knobbels op zijn handen had, was deze praktisch kwijt na de behandeling 4 maanden daarvoor. Een man die stoflongen heeft, voelde zich zeer opgelucht (!!) door de genezend kracht van Ya, terwijl een vrouwtje, dat veel last van haar maag had,  spontaan moest overgeven. Yeab verklaarde, dat zij haar giftige stoffen kwijt moest raken. Ook zij voelde zich stukken beter.

 Ae, de dove vader van Aee en Aeee, kwam ook aan de beurt, maar ik denk niet, dat hij als we over 4 maanden weer terug komen weer kan horen.

Wat mij trouwens op het idee bracht, hem eens door een goede KNO arts te laten onderzoeken, want hij heeft zeker gehoor resten, maar is  nog ”nooit” door een arts onderzocht. In Januari neem ik hem mee naar Chiang Mai, wat op zich al een belevenis voor hem zal zijn, want hij is ook nog nooit uit het Dorp weg geweest. Ik houd u op de hoogte.

 

Van de meisjes studentjes niets dan goeds, zie ook mijn bijgaande fotootjes…………………

 

1 ding is zeker, door uw geweldige niet aflatende steun komen zij NIET in de prostitutie terecht, en daar is het allemaal om begonnen, nietwaar !!!

 

Dank mensen en tot de volgende keer.

 

PS., Heeft u vragen of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag.

 

LOVE,

Theo


Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...