Bezoek December 2010


Sawadee Krap allemaal,

 

Vreemd idee:

U in de sneeuw en wij met 32 graden Celsius in Thailand en dan ook nog op 24 December, Kerstavond dus, ben ik in Ons Dorp DonKhaen, om uw goede gaven rond te brengen.

Kan het symbolischer!!

Op dit moment worden 25 gezinnen door u ondersteund en studeren er 6 meisjes met een bijdrage uit het door u gevormde studiefonds.

Jammer genoeg hebben we veel last van de dalende waarde van de Euro, terwijl tevens de Thaise bath in waarde stijgt. Dit lijdt tot een verlies van 20% van onze inkomsten

Wat bonus jagende Amerikaanse bankiers al niet kunnen aanrichten !!

Gelukkig kan het studie fonds een stootje verdragen. Ook zijn Prae en Joy in Maart afgestudeerd en hebben we even tijd voordat de volgende studentjes zich melden. Maar ze komen er wel aan: Mot, Carin, I, Em, Ef. Zij volgen vol enthousiasme het voorbeeld van hun grote zussen uit het Dorp.Ik heb het school rapport ingezien vand de 3-ling. Alle 3 gemiddeld een 9+ Ook de enige aankomende jongen (Mot 2) in het studie gezelschap heeft een 8++op zijn rapport. Zelfs een 10 voor wiskunde. (Heb ik nooit gehaald!!)

Met andere woorden, lieve mensen, uw geld komt buitengewoon goed terecht en voor mij en hopelijk voor u, een motivatie om door te gaan op deze weg.

Onderwijs, onderwijs en nog eens onderwijs zijn de enige weg om een betere toekomst voor deze positieve jonge mensen te bereiken.

 

Ik hoop dat er weer een aantal van u zelf in Thailand komen kijken. Ik zal u graag begeleiden.

 

Lieve mensen, weer buitengewoon bedankt voor uw goede gaven en wij uit Thailand wensen u “Zeer Prettige Feestdagen” en een heel “Gelukkig Nieuwjaar”

 

Theo Moelee

Thailand Dec. 2010.


Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...