Bezoek Oktober 2010


Hello dear Friends,
 
3 maanden zijn snel om en daar gingen we dus weer. Nu van Bangkok uit naar Donkhaen (450 km), in gezelschap van Jaeb, een oud medewerkster van ons reisagentschap, die 3 jaar in Nederland heeft gewoond en Donkhaen en de mensen daar altijd een warm hart heeft toegedragen. Samen met haar huidige baas, Mr. Simon, die afkomstig is uit Maleisie en nieuwsgierig was na al de enthousiaste verhalen van Jaeb en mij.
(U kent ze wel, die verhalen bedoel ik !!)
Onderweg een bekeuring voor te hard rijden (5 km.) gekregen, maar 2,50 Euro was over heen te komen na afdingen, te meer daar ik in een deuk lag toen Jaeb de agent hartelijk bedankte voor het feit dat hij ons waarschuwde voor het te hard rijden.
Goed nieuws uit Donkhaen. Tik, dochter van Dom, (pruikenmaakster) heeft haar HBO opleiding techniek met goed gevolg beeindigd. (Zie foto) .
Slecht nieuws was dat On, de moeder van Ep en Op, erg ziek is. Nieren en blaas problemen heb ik begrepen. Onze 3-maandelijkse bijdrage helpt hopelijk bij haar herstel. Het ontbreken van "cash money" is en blijft een groot probleem in dit straatarme gedeelte van Thailand.
Nie, haar kleindochter, dochter van Ep, zag er weer stralend uit (zie foto) en ''de motivatie" voor mij en hopelijk ook voor u om door te gaan met ons projekt.
De volgende foto is van de 14-jarige Mot. Een fantastisch en intelligent meisje, die we al lang steunen en het tot nog toe helemaal waar maakt waar we het voor doen. Ik moet bekennen, dat het voelt alsof het mijn eigen dochter is.......................
 
Komt u ook eens langs ????

Met vriendelijke groeten, en tot over 3 maanden.
Theo.

Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...