Bezoek April 2010


Sawadee Krap allemaal,

 

Terwijl u Pasen vierde, ben ik weer 3 dagen op bezoek geweest in DonKhaen. Dit keer gingen Jaeb en Tinkie, 2 ex-gidsen van mij mee, vooral als tolk, want de communicatie blijft een flink probleem. Ik wilde weer eens alles goed in kaart brengen. Er hebben zich 4 nieuwe Vrienden aangemeld, dus waren er weer mogelijkheden om weer 4 meisjes te laten studeren.

 

Begin April is in Thailand het einde van het schooljaar en werden de schoolrapporten uitgebreid aan ons getoond en ik moet zeggen, wij waren behoorlijk onder de indruk van de behaalde resultaten. Fantastisch en een bevestiging van onze strategie, dat deze meiden wat kunnen als ze de gelegenheid maar krijgen. Beide meisjes, Yui en Em, op de foto’s, gaan naar de Universiteit, met cijfers die rond de

95 % liggen.

 

Ook Ann (Aey) doet het boven iedere verwachting buitengewoon goed. Zie foto. Want ga er maar aanstaan ! Vader doofstom, moeder verdwenen en alleen “De Vrienden van DonKhaen” als supporter en donateur. Zij moet nog 1 jaar en heeft dan haar Bachelor degree Electro- techniek als enig meisje tussen allemaal jongens.

2e rij, 5e van links.

 

De 3-ling, I, Em, Ep zijn de nrs. 1,2 en 3 van hun klas. Score 99, 98 en 95 %.

 

Kunnen wij, “Vrienden” trots zijn of niet !!!

 

Duizend maal bedankt allemaal..........en veel genoegen aan de foto's............

 

With LOVE,

 

Theo Moelee

 

Thailand, April 2010


Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...