Afstuderen Prae!!!


Lieve Vrienden van DonKhaen, Thailand.

Ontroering, blijdschap, dankbaarheid en een ontladende bevrijding, het speelde allemaal mee toen ik omhelsd werd door een huilende Prae op de campus van de Universiteit van Mahasarakham, de hoofdstad van de provincie, waarin DonKhaen gelegen is. En geloof me Thaise mensen tonen niet snel hun emoties…….

Met 20 familieleden en vrienden waren we al om 8 uur vertrokken om de uitreiking van de bul aan “Ons” 1e meisje, dat door de financiële hulp uit Nederland haar Bachelor graad Accountancy heeft gehaald.

Een enorme happening. Door het uitstel van de eerdere graduaties door de ziekte van de Koning waren er nu 7000 studenten die van de Prinses hun bul in ontvangst kwamen nemen. Er is niet veel voorstellings vermogen voor nodig om de chaos voor je te zien die hiemee gepaard ging. Kortom we moesten 7 uur wachten voordat ze uit het gebouw kwam, etc. etc.etc, maar het was het waard.

Ik voeg wat foto’s bij, die hopenlijk een goede indruk geven. Bij de jongere meisjes, die u ook op de foto’s ziet, is af te lezen, dat zij er alles aan zullen doen om in de voetsporen van Prae te kunnen treden. De voorbeeld functie heeft een geweldige impact op hun vastberadenheid om ook zover te komen en gelukkig heeft de stand van het studiefonds al voor 5 meisjes de financiële dekking om dit mogelijk te maken. In en volgend bericht vertel ik u hier meer over…

 

“Wij wensen u een Gezellige Jaarwisseling en een Buitengewoon Gelukkig 2010”

 

Theo & alle mensen uit DonKhaen

Chiang Mai, Thailand

27 December 2009


Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...