Blogs


Bezoek januari 2013

Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik bij 35 graden Celcius door Thailand scheurde....... kon ik me maar niet losmaken van de gedachten, dat u aan het schaatsen was, bij -10 gr.......
Lees verder >>

Bezoek september 2012

Het lijkt lang geleden, dat we elkaar gesproken hebben (4 maanden), want zolang is het geleden dat ik voor het laatst namens u een bezoek aan ons geliefde Dorp heb gebracht. En ja het was weer ver, druk, regen en een klapband (voor), maar uiteindelijk was het weer een fijn bezoek met blije gezichtjes en een zucht van verlichting, dat ik toch weer was gekomen.
Lees verder >>

Bezoek Januari 2012

Het was een beetje zwaar, want dit keer ben ik in 2 dagen heen en weer gereden, i.p.v. in 3. Jaeb was een beetje ziek, maar Noi ging mee en die had niet zoveel tijd. Ik heb het liefst een tolk mee, want door het taalprobleem is er al snel een misverstand geboren.
Lees verder >>

Bezoek September 2011

Nog steeds na al die jaren als ik vanuit Bangkok of Chiang Mai ons Dorp binnen rijdt waan ik mij terug in de Middeleeuwen. We (Jeab, Ya en ik) kwamen verlaat om 20.00 uur in het Dorp aan en iedereen sliep al.
Lees verder >>

Bezoek April 2011

Dag lieve vrienden, Ik ben weer namens u in DonKhaen geweest en heb me weer heel trots gevoeld voor de dingen die "we" daar tot stand hebben gebracht. Bijgaand een paar foto's, die misschien enige uitleg vragen. Het was een barre tocht er naar toe door de hevige regen buien onderweg, waarbij ik soms dacht dat ik in een onderzeeer zat, maar de humor van Jaeb vergoedde veel.
Lees verder >>

Bezoek December 2010

Sawadee Krap allemaal, Vreemd idee: U in de sneeuw en wij met 32 graden Celsius in Thailand en dan ook nog op 24 December, Kerstavond dus, ben ik in Ons Dorp DonKhaen, om uw goede gaven rond te brengen. Kan het symbolischer!!
Lees verder >>

Bezoek Oktober 2010

3 maanden zijn snel om en daar gingen we dus weer. Nu van Bangkok uit naar Donkhaen (450 km), in gezelschap van Jaeb, een oud medewerkster van ons reisagentschap, die 3 jaar in Nederland heeft gewoond en Donkhaen en de mensen daar altijd een warm hart heeft toegedragen. Samen met haar huidige baas, Mr. Simon, die afkomstig is uit Maleisie en nieuwsgierig was na al de enthousiaste verhalen van Jaeb en mij.
Lees verder >>

Bezoek Juli 2010

Hallo lieve allemaal, Voetballen, hitte, stormen het kan niet op, maar wij hebbben weer een bezoek aan ons Dorp achter de rug en bijgaande foto's spreken voor een deel voor zich zelf.
Lees verder >>

Bezoek April 2010

Sawadee Krap allemaal, Terwijl u Pasen vierde, ben ik weer 3 dagen op bezoek geweest in DonKhaen. Dit keer gingen Jaeb en Tinkie, 2 ex-gidsen van mij mee, vooral als tolk, want de communicatie blijft een flink probleem. Ik wilde weer eens alles goed in kaart brengen. Er hebben zich 4 nieuwe Vrienden aangemeld, dus waren er weer mogelijkheden om weer 4 meisjes te laten studeren.
Lees verder >>

Afstuderen Prae!!!

Ontroering, blijdschap, dankbaarheid en een ontladende bevrijding, het speelde allemaal mee toen ik omhelsd werd door een huilende Prae op de campus van de Universiteit van Mahasarakham......
Lees verder >>

Bezoek December 2009

Een nieuw bezoek aan DonKhaen.. zo kort na het vorige.. maar deze keer met maar liefst zes pittige vrouwen (Verpleegkundigen) uit Twente! Het bezoek was een groot succes.. Zie hieronder het eigen reisverslag van de dames en enkele foto's.
Lees verder >>

Bezoek November 2009

Wellicht dacht u al waar blijft hij zo lang en inderdaad ik ben een maand later dan de drie maanden, die er normaal tussen mijn bercihten in zitten. Echter afgelopen zaterdag zijn we weer vol goed moed naar ons Dorp vertrokken om de mensen en dan in het bijzonder de meisjes weer blij te maken met de goede gaven uit Holland.
Lees verder >>

Bezoek Juli 2009

Lieve Vrienden, een zware delegatie ging dit keer weer op weg naar DonKhaen. Nieuw benoemde voorzitter Sander de Wijs, penningmeester Daisha Bol, Thaise gids van Greenstay en vriendin Noi, auto vol dus.
Lees verder >>Deze website werd mogelijk gemaakt door:

en het Twente Golf Event namens:
29 - 01 - 2013

Bezoek januari 2013


Hallo Beste Vrienden in Nederland, Het was weer een leuk ritje naar DonKhaen en terwijl ik...